Till festen

Jazz musik, Bossa Nova eller svenska sånger
Tips för att välja musik

Till festen

Om du vill ha glada gäster för din fest-då måste det finnas musik!

Jag har spelat för många olika typer av fester. Jag har också varit gäst för många festligheter, och vet av erfarenhet hur stor betydelse musiken har för stämningen för en fest.

Hur lyxigt det kan kännas med ett liveband som leende accepterar i receptionen, eller ett band som bara swinger där vid sena timmar av företagets fest.

Jag älskar att sätta ihop låtarna som passar exakt vad du vill.
För företaget, bröllopsfesten eller farbror Svends 60-årsdag.

Vi kan slå upp och ner ”charm” så vi passar in och ”fylla” det sätt som passar festen. Du kan få orkestern som en fin bakgrundsljud, som en liten konsert funktion, halvvägs inne i en lång middagsbuffé, eller så kan vi komma och leka för Dans-vi gör det swinge, och folk kommer att vilja dansa! Alltid med Flirt, glädje och värme.

Katrine Nyborg, fuldmægtig, Arbejdsmarkedsstyrelsen

“Sjældent har jeg oplevet et band, der i den grad formår at holde gang i festen og dansefødderne! Den ene dans tager den næste – og det eneste problem er de ømme fødder dagen efter …”

Lone och Villads Meier Ringsted

“Alle vore gæster 28 gæster fra 16 år til 83 år havde en uforglemmelig aften med bløde og behagelige rytmer, og en vokal så frisk og inspirerende at samtlige efterfølgende har udtrykt deres uforbeholdne begejstring for Jeres Anna Kruse Bossa Trio. Smukt, inciterende og en perfekt baggrund for denne for os meget vigtige fest for vores nærmeste familie og bedste venner. 1000 tak for Jeres indsats og med håbet om, at I kommer til at glæde mange andre med Jeres trios unikke stil og udtryk.”

Till ceremonin

Bröllop | Dop | Begravning | Bekräftelse

Vill du överraska dina nära och kära för ditt bröllop?

Jag sjunger bara de låtar som betyder mest för dig två.

Det är bara det bästa att få gå med den stora dagen och även vara en överraskning. Det kan vara överväldigande för den förvånade, måste man veta. Tårarna nästan alltid trim ner hurrarop.

Sanne

”Jag är så oerhört tacksam att du sjöng Martin Stenmark sjöng på ett så personligt sätt i kyrkan på bröllopet den 31 maj. Låten blev verkligen vår och din utgåva är några av de vackraste jag har hört. ”

Camilla

”Jag skulle säga tack så mycket för dina låtar IFM. Vårt bröllop. Det är ett härligt minne och vi har också fått några bilder på dig och din man ”in Action”.

Tomas var mycket rörd – speciellt av låten med Lisa Nilsson – som säger allt J

Vi njöt också av din CD med härlig musik. Tack för det. ”

Ida Olsson

”Tack, för din fina sång och underbara närvaro på vårat bröllop. Vi njöt begyndte av din varma röst! ”

Joakim och Lena

”Aunty Aunty please för din vackra sång till Dynamic bröllop. Vi såg Sverige tacksamma att du skulle göra dynamiskt bröllop så mycket finare med en sådan vacker sång.

Vi är super nöjda. Vi är lite ledsna för att vi endast har minnet kvar från sången, och ångrar att vi inte filmade, så vi hade haft och kunde lyssna på fler gånger.”

Kristna

”Hej Anna, tack så mycket för din sång i kyrkan. Det var helt fantastiskt. Perfekt IFT vad vi hade velat och det innebar mycket ????. Ja jag glömde CD-skivorna och både jag, min mamma och syster skulle väldigt gärna vilja ha en kopia. Du är mycket glad att skicka dem alla till mig. ”

Kontakt/Boka

Här kan du också kontakta mig i händelse av Teambuilding, Röstträning eller Speak uppdrag. Läs mer här

Ring mig på +45 26 74 23 56, maile- eller Använd formuläret