OPSANG

Allsångs Konsert i gården

 

 

 

 

OPSANG: Allsångs Konsert i gården

Sjung och låt hjärtat tala! En inspirerande konsert om att ge plats till musiken, rösten, själen och samhörigheten mitt i en underlig tid.

Rösten är själens spegel. Och sång är den mest direkta vägen till att få själen till att sväva. Vi blir helt automatiskt glada av att sjunga, speciellt när vi sjunger tillsammans med andra blir vi belönade av kroppens lyckohormoner.

OPSANG - allsångs konsert i gården med Anna Kruse och Sara Futtrup

Beboerne synes det var en fantastisk koncert i gav

Preben Wolf

Aktivitetsmedarbejder, Klarahus, maj 2020

OPSANG - Allsångs Konsert i gården

De smukke danske sange gik lige ind i hjertet på beboerne.

Vibeke Bennekou

Haandværkergårdens Plejehjem, maj 2020

OPSANG allsång

Det betyder inte nått hur det låter bara vi sjunger tillsammans. Når vi sjunger tillsammans – hör vi ihop ett tag. Forskning visar att sång är den mest direkta genväg till att skapa relationer och att knyta band. Allsång är något helt unikt svenskt/nordisk och vi har alltid sjungit tillsammans i svåra tider. Så låt oss bära facklan vidare och blanda de gamla och kända klassiker med nyskrivna allsånger sånger.

Varje röst behövs och man kan inte sjunga i kör själv. Kom med en liten, stor, brummande eller pipande röst!! Vi tillpassar tonläget så det passar de flesta röster. Om man inte tycker man är den mest prunkande sångfågel kan allsång också handla om att dela vacker tonsatt poesi och livsbekräftande ord till tröst och styrka. Kort sagt att bli påmind om vad som gör livet värt att leva!

Anna Kruse och Sara Futtrup till allsångs konsert i gården

Tack till Sara Futtrup och Anna Kruse för ett fantastiskt flott och stämningsfullt arrangemang; ”vejret spillede og musikken klingede”

Ole Vesterlund

leder af Hyltebjerggaard

OPSANG book os

Vi spelar och sjunger utomhus i er trädgård och om de är de äldre borgare kan de också sjunga med från fönster och altaner Evenemanget kommer att hållas i enlighet med alla myndigheters riktlinjer. Det enda vi behöver är tillgång till ett eluttag. En konsert kan delas in i 2 delar, så fler människor kommer att njuta av det.

Anna Kruuse: Sångerska, komponist, undervisare och skådespelare. Allsång med vuxna och barn under Spil-dansk, I DR-Byen.

Sara Futtrup: Sångerska, komponist och kuturförmedlare. Sara står för allsång en gång i veckan på Kulturstationen i Vanløse. Se Saras andra projekt här: sarafuttrup.com

Anna Kruse och Sara Futtrup till allsångs konsert i gården

Fantastiskt utomhus konsert på Lille Birkholm Center. Det var en härlig dag och ni är 2 fantastiska underhållande damer.

Tak för er.

Linda Topp Hansen

Lille Birkholm Center

Jeg kunne se glæden i øjnene på de borgere som næsten har mistet deres sprog og andre udtrykte, hvor er det dejligt og hvor de synger godt. I skal have tusind for, at I kunne komme her og skabe glæde for vores beboere.

Lisbeth Duer

teamleder, Aalholmhjemmet, maj 2020

Kontakt/Boka

Här kan du också kontakta mig i händelse av Teambuilding, Röstträning eller Speak uppdrag. Läs mer här

Ring mig på +45 26 74 23 56, maile eller Använd formuläret