Norden runt

Vad är Norden egentligen? Vi reste ut för att se och kom hem med små bitar av Norden i våra koffertar. Följ med oss runt och få en finsk tango och lite dansk “hygge”, möt en lömsk svensk spelman och en valsande åländsk brevbärare. Hör historier om söta får, en livsfarlig tå och osynliga väsen.

En brokig och tokig samling sånger och historier från Nordens alla hörn. Föreställningen spelas på svenska eller danska, med inslag av de flesta nordiska språk.

Vi hittar på

Anna Kruse och Kirsten Juul Seidenfaden vill med konserten ”Vi finder på” leda barn och vuxna och visa hur man med enkla idéer och element kan skapa en värld av rörelse, ord, låtar och spela. Baserat på cirklar, trianglar och kvadrater, kommer barnen fram till ett ljud universum, som senare kommer att användas för en gemensam komposition.

Anna och Kirsten sjunger och spelar några av sina egna kompositioner, som på olika sätt bjuder in barnen att hitta ord, rytmer, toner, rim och rörelser. Barnen är medskapare till hela konserten och ibland”filmar eller spelar vi in” för senare inspiration och glädje.

Allsång

Det går inte att sjunga i kör på egen hand och det finns väl nästan inte något härligare än att sjunga tillsammans med en stor samling människor.

Svängiga låtar som hänger kvar, som man nynnar resten av dagen. Roliga, vackra eller tankeväckande texter man kan utantill – åtminstone första versen 😉

Gemenskapen, glädjen och befrielsen i att sjunga för full hals. Allsång gör oss glada!

Jag har arbetat med allsång i många olika sammanhang: på äldreboenden, privata fester, firmafester, i skolor och till kalas.

I flera år har Anna arbetat med ”Spil Dansk” (Spela danskt) och projektet ”Danmarks Fællessang” (Danmarks allsång) och har tillsammans med Nicholas Kingo åkt Danmark runt och sjungit tillsammans med sångglada barn i olika åldrar.

Om du vill arrangera allsång i stor grupp, kan Anna finna passande låtar och placera dem i rätt tonarter och röstlägen, så att alla kan sjunga med. Allsång sprider ren glädje!

Våren 2020 blir det sångmorgnar på MAMO!

Kontakt/Boka

Här kan du också kontakta mig i händelse av Teambuilding, Röstträning eller Speak uppdrag. Läs mer här

Ring mig på +45 26 74 23 56, maile eller Använd formuläret