Andra konserter

Nordiska sånger och visor

Jag älskar det där speciella nordiska ”ljudet” och de nordiska språken och vill gärna förmedla min entusiasm för Norden genom finska, norska, isländska, färöiska, svenska och danska visor och sånger.

Jag har sjungit vid de danska årsmötena i Schleswig och där engagerat både barn och vuxna i den särskilt nordiska regionen i Tyskland. Många nordiska koncerter har det blivit bla. i Hørsholms kyrka i samband med 100-års jubileet av Föreningen Norden.

Nordiska sånger och visor galleri

MC Hansen, Michael Graubeck på fiol, Eric Grip och Anders Roland på Gitarr, Anna Kruse

Sommarsång på Møllegården

“POLARN Cornelis Vreeswijk”

Låtarna vi älskar blandat med sångerna från Cornelis livliga, generösa och vilda liv. Med gitarristen Jeppe Holst eller med band

Önske konsert

Här kan vi prata om dina önskningar och mina alternativ.

Kanske blir det en helt speciell konsert där du har ett stort inflytande på låtarna som spelas.

Tribut to Monica Z

Ett musik program med berättelser från Monica Zetterlunds liv, och vi framför många av låtarna hon sjöng så fint. Tillsammans med pianist eller band.

Jazz och Bossa på svenska eller engelska

En blanding av alla härliga svenska sånger i Jazz version. En varm och intim konsert som utförs med en glimt i ögat och vamt humör.

Kyrkokonserter

Kyrkorummet hjälper dig och ger utrymme till att vända sig inåt. Fokus försvinner från scenen och musiken blir stödjande i de landskap där tankar och själen går hand i hand. Musiken och texterna ska underbygga den inre processen Musiken kan också vara en del av en andakt eller en varför inte en julkonsert med en härlig bläddning av klassiska och mindre kända nordiska julsånger.

”Med en fortid som stamgæst på La Fontaine ville jeg gerne have jazz til min firsårs fødselsdag, men uden at tabe de gæster, der ikke lige er hard core jazzfans.

Det kræver en frontfigur, der ud over det tekniske har evnen til at tage publikum ved hjertet.

Her var Anna det helt rigtige valg. Hun og hendes musikere tog publikum med storm, skabte liv på dansegulvet og vandt også stor anerkendelse fra restaurantens side.

Med venlig hilsen

Jakob Maaløe”

Ulla Winblads Kapell

Birgitta Holt ’ s fantastiska musik där vi följer Ulla Winblad en dag i Stockholm på Bellmans tid.

Allsångs konsert

Allsång är de bästa jag vet! Under flera år har jag sjungit med skolbarn under ”Spil Dansk” veckan där hela Danmark sjunger och spelar sånger från hemlandet. Fantastisk upplevelser En Allsång konsert passar bra överallt. Tillsammans sjunger vi i en publik från 4 klass-100 år.
Vi sjunger tillsammans och om det önskas kan jag ibland göra några Sololåtar.

Allsång

Det går inte att sjunga i kör på egen hand och det finns väl nästan inte något härligare än att sjunga tillsammans med en stor samling människor.

Svängiga låtar som hänger kvar, som man nynnar resten av dagen. Roliga, vackra eller tankeväckande texter man kan utantill – åtminstone första versen 😉

Gemenskapen, glädjen och befrielsen i att sjunga för full hals. Allsång gör oss glada!

Jag har arbetat med allsång i många olika sammanhang: på äldreboenden, privata fester, firmafester, i skolor och till kalas.

I flera år har Anna arbetat med ”Spil Dansk” projektet ”Danmarks Fællessang” (Danmarks allsång) och har tillsammans med Nicholas Kingo åkt Danmark runt och sjungit tillsammans med sångglada barn i olika åldrar.

Om du vill arrangera sång i stor grupp, kan jag hitta passande låtar och placera dem i rätt tonarter och röstlägen, så att alla kan sjunga med. Allsång sprider ren glädje!

Våren 2020 blir det sångmorgnar på MAMO!

Allsång Galleri

Kontakt/Boka

Här kan du också kontakta mig i händelse av Teambuilding, Röstträning eller Speak uppdrag. Läs mer här

Ring mig på +45 26 74 23 56, maile eller Använd formuläret