Kruse Kompagniet

TEAMBUILDING

Teambuilding

Det går inte att sjunga i kör ensam!

När många sjunger tillsammans är alla röster lika viktiga, och vi är beroende av varandra, och du måste lyssna för att sjunga tillsammans med andra.

Även de som säger-jag kan inte sjunga alls-tenderar att dra på leende efter 1-3 timmar tillsammans med kollegor och sång.

Det finns inte ett tema som är för stort i ett företag jag jobbar med allt kan vändas på ett roligt och öppet sätt genom att sjunga tillsammans.

Och det sker på ett skonsamt sätt och med ett leende. Det stärker samarbetet och vänder upp och ner på hierarkier.

Jeg er uddannet sanger ved Ingesund Musikhögskola i Sverige og ved Rytmisk Musikkonservatorium i Danmark.

Jeg har mange års undervisnings- og projekterfaring fra musikskoler og fra folkeskolen.

Jeg har udgivet flere CD’er i eget navn og komponeret musik til bl.a. digteren Edith Södergrans tekster.

Jeg har også arbejdet med: Høje-Taastrup Kommune, SKAT, Nykredit, DGI-byen, Danisco, Therma, Københavns Kommune, Novo Nordisk mfl.

Fra først tone var hun på og fangede hurtigt hele gruppens opmærksomhed. Anna var udfordrende, inspirerende, smittende og skarp i instruktion og samspil. Alle fik rørt både sang- og lattermuskler samtidig med, at vi sluttede med flerstemmigt skønsang. Det er ikke sidste gang vi benytter sang og rytme til variation og samhørighed hos Kruse Kompagniet

Rasmus Lerbjerg Jensen

Selandia Klinikken

Anna sørgede for et meget energisk og involverende underholdningsindslag på vores lederseminar.

Hun formåede med sin professionalisme og humor at få alle deltagere med på sanglegene – det var forfriskende og sjovt at være sammen på en ny og kreativ måde. Tak for en super aften!

Louise Holm

Chefkonsulent Region hovedstadens psykiatri

Allsång

Det går inte att sjunga i kör på egen hand och det finns väl nästan inte något härligare än att sjunga tillsammans med en stor samling människor.

Svängiga låtar som hänger kvar, som man nynnar resten av dagen. Roliga, vackra eller tankeväckande texter man kan utantill – åtminstone första versen 😉

Gemenskapen, glädjen och befrielsen i att sjunga för full hals. Allsång gör oss glada!

Jag har arbetat med allsång i många olika sammanhang: på äldreboenden, privata fester, firmafester, i skolor och till kalas.

I flera år har Anna arbetat med ”Spil Dansk” projektet ”Danmarks Fællessang” (Danmarks allsång) och har tillsammans med Nicholas Kingo åkt Danmark runt och sjungit tillsammans med sångglada barn i olika åldrar.

Galleri för teambuilding

Kontakt/Boka

Här kan du också kontakta mig i händelse av Teambuilding, Röstträning eller Speak uppdrag. Läs mer här

Ring mig på +45 26 74 23 56, maila eller Använd formuläret